Yogaloftets årssammanfattning 2017

Vilket fantastiskt år det varit för Yogaloftet. Här kommer en sammanfattning från året som gått. Men också en blick till nästa år, vad händer då? Och så listar jag några av årets alla blogginlägg allra längst ner.

2017 – vad har hänt?

Först 2017 från min egen synvinkel. Men det bästa är att jag vet att det finns lika många upplevelser som det finns besökare. Var och en som varit med på loftet har sin egen berättelse, sin egen känsla och sin egen upplevelse. Dela gärna med dig av den i en kommentar nedan om du vill!

~ 2017 började med fullsatta kurser. Jag började planera för mer än bara yoga; ett retreat, utökad yogabutik och att arrangera en föreläsning.

~ Vi bestämde oss för att byta tak på uthuset, där Yogaloftet finns. Sen kläckte min man idén om att vi kunde renovera stora delar av övervåningen så att jag kunde ha yoga där uppe igen. Planer började smidas och drömmar började besannas…

~ Jag gick en kurs i gong, det fantastiska instrumentet som hjälper oss att vibrera våra energier, lösa blockeringar i kropp och sinne. En underbar gong fick sitt nya hem på Yogaloftet.

~ Sommaren 2017 tog jag en sommar utan att hålla i yogaklasser. Förutom att jag och Maria ordnade ett retreat i Långban, utanför Filipstad, förstås. Vilken otrolig erfarenhet och upplevelse!

~ Hösten 2017 satte nya kurser igång. Jag startade också en förmiddagskurs på fredagar, vilket kändes extra roligt.

~ Vi började renovera det ursprungliga Yogaloftet, nämligen övervåningen där jag haft yoga från början.

~ Jag var lokal arrangör när ayurveda-Gurun Janesh Vaidya kom till Karlstad. Ett stort arbete, men också så oerhört roligt och givande.

~ Efter det började jag samarbetet med härliga Pia Jonna och Ludde från Ayurveda Livsbalans i Karlstad. Vi såg en massa fina fördelar med att kombinera min yoga med deras ayurveda. Något som faktiskt har ett väldigt nära band till varandra.

~ Jag hade lite enstaka yogatillfällen, bl.a. så deltog jag på denna fina heldag.

~ Sista delen av 2017 hade jag väldigt mycket att göra på mitt ”vardagliga” jobb, vilket gjorde att mina heliga fredagar (då jag jobbar med yoga) fick ersättas av annat jobb tyvärr. Och mycket mindre ork fanns till att planera för yoga-aktiviteter.

Men såhär vid årsskiftet, efter en veckas ledighet och återhämtning, är kreativiteten tillbaka. Och drömmarna för framtiden flödar.

2018 – drömmar och planer

Vad händer 2018? Dubbla måndagskurser, en yogadag i januari, en yogaresa till Indien, vi ska fortsätta renoveringen av övervåningen (isolera, bygga trappa, öppna upp för fönster, snickar- och målarjobb) och förhoppningsvis kan Yogaloftet flytta upp på övervåningen under hösten. Då väntar en ordentlig invigning.

Det ska bli ett retreat i Långban igen. Förhoppningsvis några retreat tillsammans med Ayurveda Livsbalans. Och kanske arrangerar jag en föreställning med Janesh Vaidya.

Det kommer bli en massa fina yogakurser förstås. Och säkerligen flera enskilda yogadagar. Jag kommer gå några kurser för egen del. Förhoppningsvis kan jag gå Level 2 någonstans i Sverige, för att ännu mer fördjupa mina kunskaper inom kundaliniyoga.

Och framförallt kommer det bli en massa härliga möten. Möten med människor, som alla har olika erfarenheter och ryggsäckar. Det kommer bli tillfälle för eftertänksamhet, skratt och gråt. Det kommer bli magi på Yogaloftet!

Årets lista

Jag skulle slutligen vilja dela några av mina blogginlägg som jag skrivit under året och som jag tycker är särskilt betydelsefulla.

  1. Årets ifrågasättande: Ska vi orka med det här tempot? Eller behöver vi tänka om?
  2. Årets uppmaning: Älska dig själv och bli din bästa vän Sluta döma dig själv och strunta lite mer i vad andra tycker!
  3. Årets förklaring: Det här betyder yogan för mig och Därför har vi vit huvudbonad och vita kläder

Slutligen vill jag tacka alla fina läsare här på hemsidan och alla fina själar som besökt mig på Yogaloftet! Vi välkomnar ett nytt år, med nya förutsättningar för att må lite bättre, hitta vårt lugn och älska oss själva lite mer. ❤

PS Har du inte fått nog av listor och sammanfattningar så bjuder jag på mina kursdeltagares bästa tips, från i somras! DS

Varmt välkommen

 

 

En tanke på “Yogaloftets årssammanfattning 2017”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: