Det här med att orka med familjen under julen

Jag sitter här och försöker hitta på något peppande att skriva till er fina läsare. Jag har ju inte varit så frekvent här på sistone och känner att det skulle sitta fint med några nya blogginlägg. Men jag är fortfarande inne i viloläge. Sen-höstens arbete tog nog hårdare på mig än jag trodde. Så jag vilar upp mig några dagar till.

Tills dess rekommenderar jag texten som jag skrev efter förra årets julledighet. Den beskriver hur det kan vara att vara ledig med barn med all matlagning, bråk och gnäll. Men också om att fånga ögonblicket och att se det fina i stunden. Den piggade faktiskt upp mig, denna gråa annandag.

Varför nyproducera när man kan återvinna, liksom. Det inlägget fick faktiskt flest visningar under 2017. Jag återkommer säkert snart med datum för lite härlig nyårsyoga.

Och kom ihåg. Om det känns mörkt därute, så finns ditt ljus inom dig. Bara känn efter och lyssna tillräckligt noga inåt, så finns ljuset alltid där.

All kärlek till dig därute! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: