Fredagsjobb och fårskallar

Jag är så glad över mitt beslut att börja jobba med yogan på fredagar! Då slipper jag sitta med bokföring för Yogaloftet, inköp till Yogabutiken och planering av diverse pass på kvällar och helger. Några fredagar har jag nu även haft yogakurser.

Men kursen som skulle börjat idag fick jag tyvärr ställa in pga för få anmälda. Jättetråkigt! Speciellt för dem som anmält sig och sett fram emot att komma. Men det gav mig också tid till att sitta med momsredovisning idag, vilket var välbehövligt. Inte det roligaste jobbet, kanske. Men när man gör det åt sig själv, så känns det bara skoj! Och när man har en fantastisk utsikt över öppna fält och ängar, så går det inte att klaga. Våra nya grannar betar rofyllt alldeles på andra sidan om vår stenmur.

Jag har också hunnit med att planera lite inför kommande yogadag, som just nu är i planeringsstadiet. Och så har jag hjälpt en yogakollega med att ta fram marknadsföringsmaterial i form av flyer och bilder, till hennes nästa yogaprojekt.

Snart ska jag hämta våra tre underbara barn på förskola och skola. Så resten av fredagen kommer fokus ligga på dem såklart. Kanske blir det legobygge, dega, avstyra lite bråk, äta gofika och kanske en tur till skogen.

Önskar er alla en härlig fredag! Än finns några löv kvar och ger naturen varma färger. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: