Höst-rea och retreat

Såhär på hösten måste man hitta på lite extra roliga saker, så mörkret inte känns så mörkt. Så jag kör på lite rea i Yogabutiken! Rea är ju alltid roligt!

Vad sägs om 20 kr rabatt på alla örhängen och träarmband, 30 kr rabatt på alla stenarmband (som jag precis fått många fler av) och hela 100 kr rabatt på alla halsband? Nej, jag är ingen jättebra affärsman som gör jättebra vinst i min lilla butik. Men jag känner att det vore roligt att låta fler få möjlighet att handla, och få ta del av tex de magiska stenarna i de smycken jag säljer. Så kan jag också uppdatera utbudet lite.

Butiken är alltid öppen när jag är hemma! 🙂 Och såklart i samband med mina yogakurser.

Vad finns det mer för glädjeämnen under hösten? För mig finns just nu massor som jag kan glädja mig åt. Störst är nog att jag bokat en flygresa till Indien i mars och att jag ska få vara på Janesh Vaidyas retreat i två veckor. Alldeles själv. Ja, jag kommer sakna mina barn otroligt mycket. Men JA, jag kommer njuta!

Imorgon blir det härlig yoga med extra långa gongavslappning, så sju personer kommer få en väldigt fin stund imorgon förmiddag. Idag hade jag avslutning på fredagskursen och den har varit givande och skön. Både för mig och om jag får tro de som varit med.

Och idag kommer en väldigt fin barndomsvän till mig på besök. Vi ska äta tårta, har jag bestämt. Dels för att det är fredag, och då kan man alltid vara värd lite gofika. Men också för att barnen har jobbat på så bra i skolan och nu har ett skönt höstlov att se fram emot. Så tårta blir det!

Jag kan räkna upp en massa mer glädjande saker i mitt liv just nu. En solstråle till två-åring, ett roligt flyt på jobbet, varma kärlekskänslor för min man, två fantastiska söner, löven hänger fortfarande kvar på träden, idag fick vi se solen. Ja, det finns ju så mycket härligt. Hoppas du kan hitta och välja glädjen i ditt liv också! Jag önskar dig en riktigt skön helg! ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: