Måndagsyoga för närvaro

Snart börjar en ny kurs på Yogaloftet! 5 måndagar, med start den 13:e november, kl 17.30-19.00. Det mesta är som vanligt – samma mysiga lokal, samma mjuka ullmattor, samma lugn och hemtrevnad. Den svaga doften av rökelse. Stillsamma toner av mantrasånger. Vindens sus ute i träden. Men istället för Maja, sitter där Erika. Hon är också kundaliniyogalärare, men också lite mer. Du kan läsa mer om henne här. Hon kommer under fem måndagskvällar att sätta sin egen prägel på yogan, som för henne är en väg till inre lyssnande.

Måndagsyoga för inre närvaro

Med hjälp av yogan kan vi utforska och hitta mönster som vi med åren och våra erfarenheter har lagrat i våra kroppar. Vissa mönster har vi behövt i tider av stress/oro men idag kanske det är dags att lägga bort dessa, för att göra plats för något nytt som ger dig ny energi idag. Att lyssna inåt är att lyssna till sin kropp, höra efter vad den har att säga mig. Att lyssna inåt handlar också att våga gå bortom de sanningar som vi har fått med oss av arv och miljö och nu hitta de sanningar som är rätt för dig just nu.

Datum: 5 måndagar kl. 17.30-19.00, med start den 13:e november

Plats: Majas Yogaloft, på landet 8 km norr om Karlstad (i Gräsås)

Kostnad: 750 kr

Anmälan: görs som vanligt genom att mejla till majasyogaloft@gmail.com

Välkommen till sköna måndagskvällar med yoga, inre lyssnade och härlig gongavslappning!

En tanke på “Måndagsyoga för närvaro”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: