Får jag lov att presentera…

…Erika, ny yogalärare på Majas Yogaloft! ❤

Erika Janske

Erika Janske är certifierad kundaliniyogalärare, utbildad livscoach och reiki master. Yogan är för Erika som ett ankare. Något som får henne att hitta tillbaka till sig själv och som hon kan göra vart som helst.

Ett nyckelord som hon alltid tar med sig i sina yogaklasser är närvaro, i både kropp och sinne. Hon gör alltid yoga med största närvaro och känner in gruppen, efter vad den behöver just den här gången. För Erika är det viktigt att skapa en lugn och trygg atmosfär under yogaklassen.

Så det är ingen slump att hon nu ska hålla i en kurs för just närvaro. För på måndagar kommer hon börja hålla i en kurs på Yogaloftet, där fokus kommer ligga på att hjälpa dig hitta din närvaro och ditt inre lyssnande. Så jag hoppas ni välkomnar henne till loftet med en massa kärlek. För det är precis så som ni kommer bli bemötta. Öppet, ärligt och närvarande!

Läs mer om kursen HÄR.

Måndagsyoga för inre närvaro

Varmt välkommen till Yogaloftet, Erika!!

En tanke på “Får jag lov att presentera…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: