Måndagsyoga och samarbeten

Den här veckan har två spännande samarbeten startat! Skulle gärna berätta mer på en gång, men behöver få lite mer färdigt innan jag kan göra det! Jag kan i alla fall säga så mycket som att det antagligen kommer starta en ny kvällskurs på måndagar och att en yogadag kommer ske i vinter! Även ett retreat i vår, med fokus på välmående, yoga och ayurveda. Åh, vad jag älskar detta jobbet! Underbart är ordet!

Och för att inte tala om hösten! Jag hoppas att ni njuter av de vackra färgerna som fullkomligt lyser upp vår natur och vår värld! För vi vet ju alla att det inte är många veckor kvar innan löven är borta och då blir det ju betydligt gråare och mörkare. Men ett tag till så njuter jag av varje ögonblick! Lova att du också gör det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: