En heldag för att öppna sitt hjärta och finna frid

Ibland blir allt precis så där vackert, stilla och fridfullt så att man blir lite gråtmild. Idag var en sån dag. Jag var inbjuden till Ulvsbygården utanför Karlstad för att hålla ett yogapass. Men det blev så mycket mer. Vi öppnade våra hjärtan, delade med oss och stärkte varandra. Jag stannade hela dagen. Bara för att få lite tid för mig själv. Och den där härliga magin, när man känner att allt är som det ska vara, skapade vi nio kvinnor tillsammans.

Med ett skönt kundaliniyogapass för hjärtat, en lång gongavslappning och en vacker mantrameditation. En fantastisk soppa och värmande samtal. Samtal om livet, om färgers betydelse och hur man kan använda pendeln i sin vardag. Samtal om tomater, avgrunder och energitjuvar. Och som avslutning ett otroligt härligt pass med frigörande dans. Att släppa på blockeringar, släppa på spänningar och släppa loss.

Mitt sinne är lugnt och stilla. Min kropp är härligt trött. Men jag är ändå fylld av energi. Påfylld inför höstvindarna. Mitt hjärta är öppet och allt är fridfullt.

En sån där dag som sitter kvar länge. Tack till alla vackra kvinnor som kom och gav av sig själva. Som lyfte energierna och skapade magi. Särskilt tack till Malin och Kicki som ordnat allt! Jag känner att det här inte är sista gången som vi samarbetar. För ibland blir allt så vackert så jag blir gråtmild. ♡

En tanke på “En heldag för att öppna sitt hjärta och finna frid”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: