Nya yogisar bidrar till att skapa mer frid

Jag älskar yogan på så många plan! Dels får den mig att må så mycket bättre. Den ger mig en medvetenhet kring min kropp och mitt andetag. Den ger mig tillit till livets alla skeden. Den hjälper mig att behålla lugnet men också att bygga upp min egen inre energi. En energi som verkligen kan behöva byggas upp såhär i höstrusket. Nästan varje dag startar jag med ett yogapass. Bara för mig själv! Men jag vet att det också sprider ringar på vattnet och gör mig till en bättre mamma, en trevligare kollega och kärleksfullare vän och livskamrat. Och så hjälper den mig att känna tacksamhet och glädje! Även inför de små sakerna. Yogan gör mig inte till någon supermänniska. Bara till den bästa versionen av mig själv.

Men då handlar det inte om att jag behöver prestera på något särskilt sätt. Utan acceptera den jag är och vara nöjd med det jag har.

Och att få vara yogalärare gör att jag sprider ännu fler ringar på vattnet. Får ännu fler människor att må bra. Hjälper dem att själva hitta sin inre frid och sin inre energi. Och för det är jag så tacksam!

20170816_182354

 

Snart börjar en ny yogalärarutbildning i Karlstad. Och på många fler ställen i landet. Vill du också kunna sprida ljuset så kan jag varmt rekommendera den utbildningen! ♡ Förra hösten, innan jag ens var färdig med utbildningen, så skrev jag såhär om att bli yogalärare. Och när jag var färdig så sammanfattade jag utbildningen såhär. Gå gärna in och läs och inspireras! Du behöver inte vilja bli lärare bara för att du går utbildningen. Du behöver bara vara nyfiken på vad yogan kan göra med dig.

Yogan har definitivt skapat ett nytt beroende hos mig. Ett beroende av att må bra! Av att ge mig själv precis det jag behöver!

Vill du prova på vad yogan kan göra för dig i lite mindre och kanske enklare form? Kom gärna och yoga hos mig på mitt yogaloft! Jag planerar för fler yogakurser under hösten, några enstaka yogatillfällen, mer gongavslappning och kanske frigörande dans!

Kanske behöver ni lite friskvård på din arbetsplats? Eller vill du överraska någon du tycker om på en födelsedag eller annan festlighet? Läs mer under Kurser och pass vad jag kan erbjuda!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen – det är aldrig försent att börja yoga! ♡

Mer yoga åt folket! Sat nam.

En tanke på “Nya yogisar bidrar till att skapa mer frid”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: