Dröm om morgondagen, minns gårdagen och lev idag

Dröm om morgondagen

Imorgon startar höstens andra kurs på Yogaloftet. Och nej, det är ingen dröm! Åh, så roligt att den blir av! Det kommer vara en 4-veckors kurs med fokus på ryggen. Vi kommer göra mjuka, sköna pass, som även kan utföras om man behöver sitta på en stol istället för på mattan. Övningarna sätter igång energiflödet längs med ryggraden och gör oss flexibla och skönt avslappnade. Som det brukar på Yogaloftet så blir det avslappning till gongens vibrationer och oftast sång till fina mantrameditationer som avslutning.

Bild 170825

Det finns två platser kvar om du skulle vara intresserad!

Tid: 10.00-11.30, 4 fredagar med start 25:e augusti. Kostnad: 550 kr. Anmälan görs genom att mejla till majasyogaloft@gmail.com

Minns gårdagen

Gårdagen ja. En ny full kurs. En ny samling med underbara människor. En ny termin. En ny start. Igår skapade vi magi på Yogaloftet. Jag är så tacksam för att yogan finns i mitt liv. Men också för Yogaloftet och allt vi skapar där. Magi.

Gårdagen var så härlig att jag till och med glömde dela ut yogapasset och meditationen efteråt till deltagarna. Vilken tur att de kommer nästa onsdag igen!

Lev idag

Idag märker jag upp nya armband som ska säljas i Yogabutiken. Det har kommit in ett helt lass med fantastiska stenar. Eller vad sägs om Amazonit, som sägs vara en sten för den som vill gå sin egen väg och själv ta ansvar för sitt liv. Ametist som sägs lugna dina tankar och hjälper dig som har svårt att sova.Tigeröga som stärker vårt sexualchakra.  Krysokolla som ger oss kraft att tala från vårt hjärta. Vilken är din favorit?

Kom gärna och titta på min fina Yogabutik. Och passa på innan armbanden tar slut igen… Rawchokladen från Arvika är också populära. Och otroligt goda! Men det bästa är nästan att man kan känna sig lite nyttig när man äter dem, trots att det smakar ljuvlig choklad!

Idag har jag också fått mitt nya musikinstrument, som jag tänkt spela på under yogan. Någon som kan gissa vad det heter?

Ja, som rubriken löd: Dröm om morgondagen, minns gårdagen och lev idag. Och till det vill jag göra ett litet tillägg. Kom ihåg att kundaliniyoga hjälper oss att släppa taget om det förflutna, känna tillit till framtiden och leva i nuet. ❤

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: