Höstplaner och kursstarter

Nu har jag haft lite välbehövlig och skön semester! Åh va härligt det är med sommar! Jag har nästan inte velat planera inför hösten, för jag vill att sommaren ska fortsätta länge till. Men idag är det ändå första augusti. Och igår, när jag och dottern gick i skogen och plockade blåbär, så hittade jag några gula kantareller. Och då kände jag att jo, det blir nog en höst snart ändå. Och det ska ju faktiskt bli härligt. Jag behövde bara bli lite mer redo. Och nu är jag redo.

Så här kommer lite underbara höstplaner. Med en massa fantastisk yoga förstås!

Först ut är ett prova-på-tillfälle, för dig som inte riktigt vet om du vill gå en hel kurs eller som bara vill göra lite yoga. Har du aldrig gjort yoga på mitt yogaloft så är detta tillfälle gratis. Annars betalar du 100 kr. Vi kommer göra ett pass för att stärka matsmältningen och immunförsvaret. Kanske välbehövligt nu när hösten är i antågande. Läs mer om det här.

Jag fortsätter med mina onsdagskurser fr.o.m. 23:e augusti. Läs mer om höstens tema och hur du anmäler dig här.

Jag kommer också prova att ha en kortare kurs på fredagsförmiddagar för dig som behöver bli rörlig i ryggen (dvs alla 🙂 ). Läs mer om den här.

Den 8:e september finns ett fantastiskt tillfälle att fylla på med en massa energi inför hösten. Då kommer nämligen den indiske författaren och föreläsaren Janesh Vaidya till Värmlands museum i Karlstad och hjälper oss med en massa tips för att skapa energi. Jag är lokal arrangör här i Karlstad och kommer försöka maxa detta med höstenergi lite, genom att hålla ett yogapass innan föreläsningen. Mer info finns här på min webbsida eller på Facebook-evenemanget. Jag kommer skriva mer om detta snart. Yogapasset och föreläsningen är en fin möjlighet att samla på sig en massa energi inför hösten. Men det innebär också en chans att vinna ett två veckors retreat i Indien. De hundra första som köper en biljett till Karlstad (via Tickster.com) är med i utlottningen. Toppen, va?!

Så, en fantastisk höst kommer det att bli! Och renoveringarna av övervåningen fortsätter. Just nu är allt utrivet och förberedelser för en ny trappa upp görs. En takkupa ska sättas in, så att vi får en härlig utsikt över ängarna.

Men det är ju en lång bit kvar. Och vi fortsätter yogan på nedervåningen. Nu med ingång i den högra dörren. Varmt välkommen till Majas Yogaloft i höst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: