Gratis prova-på-pass

Nu finns möjligheten att prova på ett gratis yogapass, för dig som aldrig gjort yoga på Yogaloftet förut. Vi kommer göra ett skönt pass som stärker vår matsmältning och vårt immunförsvar. Kanske något som passar såhär efter sommaren, då ju förkylningar blir vanligare framåt hösten. Och om jag bara går till mig själv, så vet jag att jag både äter och dricker onyttigare under semestern. Så att få rensa ut kroppen och förbättra matsmältningen och ämnesomsättningen tror jag är välbehövligt i dessa tider.

Kundaliniyoga brukar kallas för den medvetna yogan. Vi är hela tiden medvetna om hur det känns i kroppen och ingenting ska göra ont, utan alla gör yoga utifrån sina egna förutsättningar och sin dagsform. Vi är också medvetna om vårt andetag och varje yogapass innehåller andningsövningar, meditation och skön avslappning. När du gör yoga på Majas Yogaloft så sker avslappningen till gongens vibrationer och vi avslutar oftast med att sjunga en mantrameditation.

Tid: Onsdagen den 16:e augusti kl. 19.00-20.30

Plats: Majas Yogaloft i Gräsås, 8 km norr om Karlstad

Anmälan: Mejla din anmälan till majasyogaloft@gmail.com

Pris: Gratis för dig som inte yogat på Majas Yogaloft förut. Annars kostar det 100 kr.

Varmt välkommen för en stunds egen tid på Majas Yogaloft!

En tanke på “Gratis prova-på-pass”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: