Yogakurs för ryggen

4 fredagar kl. 10.00-11.30 med start  25:e augusti

Inom yogan säger vi att du är precis så ung och vital som din ryggrad är flexibel. För att du ska hålla dig frisk och ung så behöver du ta hand om din ryggrad och stärka din rygg. Den här kursen kommer gå igenom grundläggande ryggövningar som stärker din rygg och gör dig rörlig. Yogan stärker också bl.a. dina lungor, ditt hjärta och ditt nervsystem. Vi kommer också öva på att andas och så kommer du få slappna av till gongens vibrationer.

Den här kursen är på förmiddagarna och vänder sig till dig som har möjlighet att komma att komma ifrån en stund på dagen. Kanske arbetar du inte på fredagar, har möjlighet att ta ut lite friskvård eller så är du sjukskriven. Yogan fungerar även att göra sittandes på stol, så om du har problem med ryggen och inte kommer ner på mattan så är det här ett bra tillfälle att ändå kunna röra på dig och göra yoga. Kundaliniyoga görs alltid genom att lyssna på kroppen och var och en anpassar rörelserna utifrån sina egna förutsättningar och sin dagsform. Du behöver inte ha några förkunskaper.

Varmt välkommen till en skön stund bara för din egen skull.

Pris: 550 kr för 4 tillfällen

Anmälan: Mejla din anmälan till majasyogaloft@gmail.com

2 reaktioner till “Yogakurs för ryggen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: