Inställt retreat

Ibland blir det inte riktigt som man planerat. Vi drömde om ett yogaretreat i augusti, där vi kunde lyfta våra energier inför hösten. Men tyvärr fick vi inte in tillräckligt många anmälningar och har nu bestämt oss för att ställa in det. Trist, men så kan det vara ibland.

Jag kände redan när jag åkte från Långban att det inte skulle bli något mer där i sommar. Känslan fanns redan då att jag städade ihop för den här gången, för den här sommaren. Jag tog adjö av Långban. Alla fina skyltar som Lina gjort slängdes. Jag tvättade mina ullmattor. Jag hade klämt ut allt jag hade och ville ge.

Och jag tänker att det är precis som det ska vara. Nu kan jag ta lite semester. Välbehövlig och välförtjänt. Jag tar med mig en massa lärdomar till nästa gång. För såklart blir det en nästa gång! Jag drömmer redan om ett höstretreat…

Förutom lite ledigt så ska jag ta någon dag till att planera in höstens kurser och såklart föreläsningen med Janesh Vaidya den 8:e september, tillsammans med mitt yogapass då. (Läs mer om det här.) Och så kommer såklart några blogginlägg ibland. Håll utkik här på hemsidan eller på Yogaloftets Facebook för att inte missa något spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: