En sammanfattning av vårt yogaretreat i Långban

Lycka och tacksamhet! De två orden samanfattar nog bäst min helg. Åh, vilken helg det varit! Det går nästan inte att beskriva.

Tio vackra kvinnor i magiska Långban. Tio ullmattor och en stor gong. En gitarr och en husmus. Underbar vegetarisk mat och många känslor. Känslor som behövde komma fram. Som delades och upplevdes.

En tidig morgonpromenad i tystnad, ett skönt yogapass, gongavslappning och en timmes mantrasånger. Sedan yogisk gröt, en kopp te och varma samtal. Tänk att få starta dagen så. Två dagar i rad.

Och Långban! We love you! Vi fick en spännande guidad visning runt gruvbyn. Och de som ville fick hacka ut sin egen sten att ta med hem.

Fantastisk frigörande dans som släpper spänningar och gör mig lycklig. Att sitta tillsammans och dela historier ur livet. Skratta och gråta tillsammans. Och kramas! Att meditera tillsammans skapar så mycket extra energier. Att sjunga och spela instrument. Mitt sinne är renat, min kropp är lugn och min själ är lycklig!

Mitt första egna yogaretreat. Vilken upplevelse. Vilken mersmak. Tack alla som kom och delade detta med oss och gjorde helgen magisk. Tacksamhet och lycka!

20170707_161910

En tanke på “En sammanfattning av vårt yogaretreat i Långban”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: