Vill du bli med?

Med risk för att låta tjatig, men om 1,5 vecka drar jag till skogs! Premiär för yogaretreat i Långban. Och ååh så fantastiskt det ska bli! Under själva Långban så ligger alltså en gammal gruva, som man en gång i tiden utvann stenar och mineraler ifrån. Men idag tror jag att man mest använder gruvorna för dykning.

Men en massa stenar finns såklart fortfarande kvar i marken och dess härliga energier tror vi kommer hjälpa oss att få en extra magisk helg.

Det finns några platser kvar, men inte jättelång betänketid. Vi behöver veta antalet innan helgen, för att kunna beställa mat och boka exakt antal sovplatser. Så tänk en kort stund till. På om det är nu som du ska ge dig själv en hel helg. En hel helg fylld av yoga, meditation, gongavslappning, frigörande dans, mantrasång till levande musik, god vegetarisk mat, trevligt umgänge med härliga människor, tid för dig själv och kanske ett dopp i sjön. En investering i dig själv, helt enkelt! Det tycker jag att du är värd! 🙂 ♡

Läs mer här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: