Kursavslut med sommartips

Dörren står på glänt, till mitt lilla yogaloft. Men nu får den lite semester. Igår hade jag vårens sista kurstillfälle och inget finns inplanerat här förrän till hösten.

Vilket år det varit! Jag kan summera det här året, då jag haft mitt yogaloft, till ett av de häftigaste upplevelserna jag haft i hela mitt liv! Fyllt av kärlek och tacksamhet. Och fyllt av yoga.

Mina fantastiska kursdeltagare har hjälpt mig att skapa en oas av trygghet, värme och energi. Och i höst blir det såklart mer! Då kommer loftet fyllas av ännu mer musik. Förutom gitarren så kommer där finnas en gong, bongotrummor och några fina slagverk.

Efter yogapasset, innan loftet fick sommarlov, så satt vi som vanligt i en ring och pratade tillsammans. Alla deltagare fick dela med sig av ett tips för hur man kan behålla balansen under sommaren. Och vilka tips vi fick av dessa kloka, vackra kvinnor!

20170612_204458
  • Andas! När det snurrar på lite för snabbt, så ta kontroll över din egen andning. När andningen är långsam så är det omöjligt för kroppen att vara stressad.
  • Stanna upp och ta in omgivningen med alla dina sinnen! Dofta ordentligt på blomman vid vägkanten, smaka lite extra på tuggan du stoppar i munnen, känn på sandkornen mellan tårna.
  • Gå ut i skogen och bara ta in skogens doft, känn lugnet och promenera långsamt.
  • Välj glädjen! Välj att gå in i olika situationer med en positiv attityd, så blir allt så mycket roligare.
  • Besök olika skogar runtomkring dig. Upptäck Värmlands alla vackra skogar. Varför inte ett nytt ställe nästa vecka?
  • Bara var! Strunta i disken och tvätten en stund. Bara sitt ner och ta det lugnt.
  • Tänk att allt är precis som det ska vara! Istället för att alltid tänka att du borde gjort något annat eller varit någon annanstans. Så tänk att det är precis det här du ska göra. Vare sig det är ute på resande fot eller där hemma. Inget behöver ändras utan allt är som det ska vara.
  • Prova på att yoga någon morgon. Och bestäm dig i så fall dagen innan. Och sedan bara sätter du dig på yogamattan och provar att göra lite yoga. Kanske kommer du gilla det.

Ja, man kan ju inte bli annat än lycklig av dessa tips och dessa fantastiska yogisar, eller hur? Så pass lycklig att jag fällde några tårar blev jag när jag läste i gästboken idag.

Jag är så glad att jag följde mitt hjärta och satsade på detta! Så glad för att min man ser vad detta gör för mig och att jag tar mig den här tiden. För mig själv och för alla andra.

I sommar väntar ännu en ny utmaning i form av yogaretreat. Något jag aldrig anordnat förut. Men jag måste bara följa mitt hjärta och det är ju det här jag ska göra. Hoppas att du också vågar följa ditt hjärta! Vilket utav tipsen tar du till i sommar för att behålla din balans? Eller har du kanske något annat knep? En fantastisk sommar, önskar jag dig! ❤

20170524_215946

  Tack loftet!

En tanke på “Kursavslut med sommartips”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: