Förberedelser och förmåner

Att förbereda sig inför ett retreat är ju helt galet roligt! Men det tar också en massa tid. Åååh vad jag skulle vilja kunna göra detta på heltid. Det hade varit drömmen! Kanske kommer jag dit en dag, vi får se. 

Men nu får jag ta de stunder jag kan. Skicka recept, ordna med boende till alla, fakturera de anmälda, köpa nya mattor, skicka bokningsbekräftelse, göra handlingslista…. 

Men idag ligger fokus på kvällens yogakurs. Hjärtchakrat! Det kommer bli så fantastiskt! Vi ska göra ett pass för att riktigt öppna upp vårt hjärta för kärlek och ödmjukhet. Såklart ska vi sjunga också! 

Men först ska jag nu avsluta mitt vanliga jobb, åka på utvecklingssamtal för dottern, jobba i barngruppen på förskolan på vårt föräldrakooperativ, hem och göra middag och rodda med barnen. Och sen yoga! Tur jag yogade i morse så jag orkar hela vägen! ♡

Just ja! Glömde nästan! Några personer på varje retreat kommer få möjlighet att prova på healing. Men tyvärr hinner inte alla det. Därför har vi bestämt att de fem första som anmäler sig till respektive retreat får denna förmånen, om de vill. Fortfarande finns det chans till det, så anmäl dig genom att mejla mig på majasyogaloft@gmail.com. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: