Om att gå sin egen väg

I torsdags hade jag ett yogapass på ett annat ställe än jag brukar. Det var inte vanliga tryggheten på mitt loft, där jag känner varje vrå och även känner varje deltagare. Jag har haft yoga där förut, men det var ganska länge sen nu. Så lite nervöst var det.

Som yogalärare så känner jag att jag har hittat mitt sätt att hålla pass. Jag har hittat hur yoga med Maja ska kännas. Alla kundaliniyogalärare har ju förvisso läst en utbildning som är ganska styrd, kring vad man ska kunna efteråt. Och hur man ska bete sig i en klass. Men alla gör det ändå på sitt sätt. Såklart, vi är ju olika individer.

Men nu när jag kom till ett annat ställe. Skulle jag anpassa mig, eller skulle jag försöka få deltagarna att känna att detta är yoga med Maja? Ja, vad kan jag säga. Gitarren fick följa med!

20170504_205021

För sjungas skulle det. Vibrationer ända in i själen. Kanske känns det läskigt att sjunga när andra hör på? Kanske tycker du att du inte kan sjunga? Men jag vet att precis alla kan sjunga mantrasånger. Tillsammans skapar vi magi! Tillsammans skapar vi energi! Tillsammans stärker vi oss!

Yoga med Maja är musik! Men också acceptans, tacksamhet och kärlek! Acceptans att du själv duger precis som du är. Tacksamhet för allt du har. Och kärlek till dig själv.

Jag är så glad över att jag hittat mitt eget sätt. Och över att jag känner styrkan att fortsätta vara precis som jag är. Jag hoppas att du också kan känna den glädjen över dig själv!

Nu känner jag glädje över att regnet kommit och hjälper våren på traven. För grönt råkar vara min favoritfärg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: