Härligheter, besvikelse och insikt

Den här helgen har det hänt en del yogarelaterat. I fredags la jag ut info om en ny kurs och bara några timmar senare så var den överfull. Väldigt roligt med så stort intresse, förstås! Men också väldigt jobbigt att behöva säga till några att de inte får plats. Jag har klurat hela helgen på hur jag ska göra. Om jag ska försöka få till ytterligare ett tillfälle per vecka, så att alla som vill ska få möjlighet att gå. Men jag vet ännu inte vilken veckodag som grabbarnas fotbollsträningar ska vara och så vet jag inte om jag själv och familjen orkar. Beslutsångest.

På lördagen åkte jag och Maria, en annan härlig yogalärare, och rekade inför våra planerade retreats i sommar. Ååååh så roligt det ska bli! Det är nästan så att vi får nypa oss i armen för att tro på det själva. Alldeles egna retreat, då vi får ordna och bestämma allt! Stället där vi ska vara på var helt magiskt och dessa två retreater kommer bli något utöver det vanliga. Mer info kommer snart så håll utkik här eller på min Facebook-sida.

20170408_102123

Idag har en stor förändring av yogaloftet börjat! Jag och min man började sätta upp en ställning runt uthuset, där yogaloftet håller till. Det ska bli ett nytt tak och så ska det rivas en hel del på övervåningen. Två väggar ska rivas, en ny ska upp, en ny trappa ska byggas, det ska isoleras och snickras. När det är färdigt,  vilket jag inte alls vet när det kan ske, så hoppas jag få ett nyrenoverat, mycket större yogaloft! Wow! Exakt hur och när vet ingen! Men jag jobbar på mitt tålamod och känner mig mest lycklig över att det är igång!

20170409_171833

Men detta innebär också lite tråkigheter. De helgaktiviteter som jag planerat in på yogaloftet får tyvärr lov att skjutas på framtiden! För på helgerna behöver där snickras och det funkar inte så bra att kombinera med lugn och ro. Det var så sent som idag som jag bara slogs av denna insikt. Så trist! Jag som redan hade gjort upp en massa fina planer i mitt huvud. Men jag ser desto mer fram emot retreaten istället! Och kursen förstås!

Även om det fortfarande gör lite ont i hjärtat att behöva neka människor en plats där. Men idag har jag bestämt mig för att det kommer ordna sig till det bästa. Att bara vila i den tanken, ha tillit och inte oroa sig i onödan. En skön känsla.

Hoppas du haft en härlig helg! ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: