Gåvor

Denna fantastiska mala är specialdesignad bara för Yogabutiken, som de flesa andra smycken jag säljer. Den här är gjord i träpärlor med åtta chakrabalanserande stenar längst ner och livets träd som avslut. 

Varje sten representerar ett chakra och tillsammans ger de dig harmoni och balans. Livets träd kan symbolisera de starka rötterna ner i marken som jordar dig och håller dig säkert förankrad på marken, med dess stora grenar som sträcker sig mot universum. 

Alla pärlor och stenar är självklart schysst brutna med hänsyn både till människa och miljö. 

I Yogabutiken hittar du den och många fler vackra smycken och gåvor, till dig själv eller någon du tycker om.

På tal om gåvor. Igår fick Yogaloftet ett paket på posten. Jag såg direkt vem det var ifrån, jag känner nämligen bara en person som slår in paket i mjölpåsar. Helt underbart, miljövänligt och snyggt! Fina ljus till återvinningsbara ljuskoppar. Tack! ♡♡♡ Tänk så mycket en gåva kan glädja! 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: