Prova-på-fredag

Åh en sån härlig fredag det blev igår! Strålande sol och sex vackra människor som väntade på att få upptäcka kundaliniyogan! Vi gjorde ett härligt pass för att få igång energiflödet i kroppen,  stärka immunförsvaret och förbättra matsmältningen. Efter den långa vilan sjöng vi tillsammans en fin mantrasång medan solens strålar mötte stearinljusens sken. Det går ju inte annat än att le! När jag dessutom kände kraften från min nya fantastiska mala!

En sån här fredag får det definitivt bli en repris på. Jag tänker att det får bli redan om två veckor för sen är de ju påsk. Och så håller jag på att planera in en helgaktivitet på Yogaloftet. Mer information kommer inom kort, så håll utkik här eller på Facebook. 

Ha nu en underbar helg! Inget blir bättre än man gör sig. Kom ihåg att just det här ögonblicket aldrig kommer igen! 

2 reaktioner till “Prova-på-fredag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: