Öva tålamodet på charterresan

Just nu är hela familjen på en riktig charterresa! Kanarieöarna med all inclusive i ett riktigt turisttätt område. Inte min egentliga favorit, men väldigt enkelt med barn. För tre barn är också tre viljor. Och ska det bli någon semester för oss vuxna så är det bra om vissa saker löses enkelt. Tex beslut om var man ska äta, möjligheten till olika aktiviteter för olika åldrar och nära till pool och hav. Så allt det har vi just nu. 

Men det har ju även flera hundra andra. Och många tycker oftast att de själva har rätt att ta mat först. Eller att deras önskan är lag. Det är ju semester, så då måste man ju få allt man vill. Eller? 

Ja, ibland kan jag bli lite matt på hur vuxna människor kan bete sig. Men även våra barn. Haha. Inte bara skönt med charter. 

Så jag tränar upp mitt tålamod, tar några långa djupa andetag och tänker att jag har faktiskt ingen brådska alls. Det kan vara skönt att känna att yogan gjort verkan. Att jag är mycket lugnare nu. Att inte mycket får mig ur balans. Och även om jag såklart tappar balansen ibland så blir jag snabbt medveten om mina känslor och kan lättare hantera dem. Yogan har gett mig medvetenheten. Känslan om att det är helt okej att ha känslor och visa dem. Jag är ju bara en människa. Men samtidigt så är jag inte mina känslor. De kommer snart försvinna. Det är mycket lättare att gå in i en situation med ett neutralt sinne, väl medveten om att man får reagera. Men man behöver kanske inte alltid agera. 

Nervsystemet stärks varje morgon när jag gör yoga. För såklart är yogamattan med. Yogan är med och stöttar mig i mitt liv. Så att jag alltid minns vad som är viktigt. Och just nu är det viktigaste att barnen har det bra och att vi vuxna också får tid för återhämtning. Så den här semestern passar oss bäst. Allt har sin tid. Den här tiden är nu. En väldigt okej tid! ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: