Kursavslut som början på något

Alltså mina onsdagskurser. Helt oslagbara! Jag bara njuter varje gång av att få vara delaktiga i dessa personers yogaresa. Det är en sån ynnest och jag är djupt tacksam!  Vilka fantastiska människor det finns och så mycket vi kan lära av varandra.

Idag hade vi avslutning på kursen ”Hitta din inre styrka”. Vi har, under åtta veckor, gjort meditationer och kriyor för att hitta den där kraften och energin som vi alla bär inom oss. Och den finns ju där, bara vi tar fram den. 

Nästa vecka har jag semester, så då blir det ett kort uppehåll. Sedan sätter en ny kurs igång med fokus på stress, hur vi kan hantera, förebygga och läka oss själva i detta stressade samhälle. 

Och det fantastiska är att alla vill fortsätta. Alla som gick förra kursen vill fortsätta. Och jag bara fortsätter att tacka mig själv för att jag lyssnade på mitt hjärta och gick yogalärarutbildningen. Den har förändrat mitt liv. Eller i alla fall prioriteringarna, förhållningssättet och känslan. Känslan av tacksamhet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: