Yogaimperiet och balans

Ikväll har jag gjort korv och spaghetti till barnen. Själv stekte jag på halloumi till mig. Har varit hemma med sjukt barn idag, som inte alls var sjuk, visade det sig. Ändå känner jag mig som den största yogadrottningen idag. Trots oyogisk dag och mat. För just nu pågår yoga nere på mitt loft. Fast jag sitter här i mitt vardagsrum. Japp, du läste rätt. Jag har blivit en ordentlig företagare. Som inte bara har egna kurser och en yogabutik. Jag hyr ut mitt ställe till andra lärare också. Jag går bara runt med ett leende på läpparna och känner mig så tacksam. Det här känns stort för mig. Som om jag hade ett yogaimperium! 

Men det har jag ju såklart inte. Bara en 5-veckors kurs. Men ändå. Det är inte bara för mig. Det är min dröm att få driva ett yogaförerag! Herregud vilken dröm. Och vilken dag! Yoga på loftet samtidigt som jag sitter här och spelar gitarr och hittar på nya melodier till mantrasånger. Tacksamhet var ordet! 

Hoppas dock på att några fler ska boka på sig till yogakursen som jag har tänkt att ha på Yogainstitutet på onsdagseftermiddagarna. Som det ser ut nu så är det för få deltagare för att jag ska ha en kurs. Är ju lite omständigt att ta ledig från jobb och allt planerande inför en kurs om man knappt får några pengar. 

Då får jag inse att loftet räcker bra för mig och att tiden inte är inne än. Men så småningom kommer fler och fler inse att något behövs i vardagen för att orka med tempot och all teknik. Yoga behövs. 

Vet du någon som är intresserad av lite eftermiddagsyoga så tipsa gärna! Skulle vara så tråkigt att behöva lämna återbud till de som anmält sig! Och jag är ju så inställd på att få hålla kursen. 

Men just nu är jag mest tacksam över Anna. Som hjälper några deltagare på Yogaloftet att hitta lugnet, hitta glädjen och hitta sig själva. Fantastiska Anna som sprider så mycket härlig Yogaglädje i vintermörkret! Tacksam! ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: