Öppet Hus på Yogainstitutet 

Idag har jag haft ett yogapass på Yogainstitutet, där det varit Öppet Hus. Förhoppningsvis ska jag börja hålla en kurs där på onsdagseftermiddagarna som heter Yoga för harmoni och balans. Så idag fick några fina deltagare prova på ett skönt pass för en flexiblare ryggrad och för mer balans i kroppen. Efter en lång avslappning gjorde vi ”det lugna hjärtats meditation” och sedan sjöng vi ”I am the light of my soul”. Ett otroligt härligt mantra. Lyssna gärna på länken nedan. Det har blivit ett av mina favoritmantran. 

I am the light of my soul (YouTube) med Sirgun Kaur och Sat Darshan Singh

Vill du prova meditera med den så kan du sätta dig i lätt meditationsställning (med benen i kors alltså), lägg vänster hand mitt på bröstkorgen och lägg sedan höger hand ovanpå. Sträck ryggen rak. Och sjung! Sjung från ditt hjärta. Känn kontakten in mot ditt hjärta och ge dig själv kärlek.

Det var väldigt härligt att få hålla lite yoga även på Yogainstitutet. Även imorgon är det Öppet Hus där. Så passa på att prova på yoga, om du inte redan gjort det! Drop-in och gratis, mellan kl 10-15. Det finns möjlighet att köpa soppa från kl 12 för den som vill! Eller ta bara en kopp yogite och prata yoga! Välkomna! ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: