Eftermiddagar på Yogainstitutet 

Med start den 25:e januari så tänkte jag hålla en eftermiddagskurs på Yogainstitutet på Herrhagen i Karlstad, hoppas du vill hänga på! Den passar dig som kan sluta tidigare,  inte jobbar vid den tiden eller kanske kan ta en friskvårdstimme! (Du vet väl att friskvårdsbidrag kan användas till yoga?)

Det kommer vara ett yogapass för harmoni och balans under 8 onsdagar på Yogainstitutet, kl. 15.00-16.15, med start 25:e januari, pris 1080:-

Hur mår du? Oftast kan vi lätt sätta fingret på om vi känner oss fysiskt sjuka. Om kroppen signalerar smärta pga en skada eller virus. Men ibland kan man känna sig lite i obalans. Energin räcker inte till. Jag räcker inte till. Kanske bildas frustration, irritation, stress, en känsla av otillräcklighet. I den här kursen ska vi jobba med att hitta vår inre balans igen. Få både kropp, själ och sinne att känna harmoni. Det gör vi genom sköna yogapass, guidade avslappningar och stärkande meditationer, ofta med mantrasånger som hjälp. Kom och upplev skillnaden till ett mer balanserat och harmoniskt liv!

Du anmäler dig via Yogainstitutets hemsida här.

Det fina med att det är på Yogainstitutet är att om du missar något tillfälle så kan du ta igen det på något annat pass på Yogainstitutet. Och det finns fler pass per dag att välja på. Så även om du känner att du inte kommer ha möjlighet att gå alla dessa 8 gånger så går det fortfarande att anmäla sig till kursen, men att ibland välja andra pass (i mån av plats).

Om du är intresserad av vad Yogainstitutet är för ett ställe så har vi öppet hus där nästa helg. Både lördag och söndag kan du gå på gratis pass hela dagen. Läs mer här.

Liksom här så följer ofta gitarren med när jag håller i yogapass. Välkommen du också! ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: