Fler smycken från Novas

Det här med att ha en yogabutik är ju hur kul som helst! Särskilt när man jobbar med så bra hantverkare som Novas Smycken & Ting! Hon sitter ju bara någon kilometer bort och knyter fantastiska malas utifrån de önskemål jag har. Malas är ett halsband, som i de här fallen görs av pärlor. Dessa pärlor, eller stenar, finns i massa olika färger och med olika betydelser. Malas kan användas till meditation eller bara för att de är så hemskt snygga och stärker dig med sina krafter.

Nedan till vänster finns  en mala med vit agat och labradorit (som Gurubeads). Vit agat hjälper dig att våga leva livet som du är och inte som andra vill och önskar, medan Labradoriten för in klarhet i ditt liv.

Till höger ser du en i Tigeröga och Karneol. Tigeröga sägs bl.a. ge dig klarhet och medvetenhet. Karneol sägs skydda mot avundsjuka, rädsla och hat och hjälper oss att släppa sorg och ledsamheter.

Dessa malas har lite mindre pärlor och blir därför lite kortare. Jag säljer dem för 549:-

Jag har också en hel del andra vackra malas och smycken. Tex det chakrabalanserande armband som du ser ovan till höger. Jag kommer komma in mer på vårt chakrasystem framöver. Bl.a. så planerar jag en workshop med det temat under våren. Förresten påbörjade ju jag en serie här på bloggen förut där jag beskrev varje chakra för sig. (Undrar vilket chakra jag kom till när jag hittade på en massa annat att skriva om istället.) Får återuppta det snart igen.

Jag har även ett fullt lager av egendesignade vykort.

Varför inte skicka ett kort till någon du tycker om? Eller köp till dig själv som en liten påminnelse. Blir väldigt fina inramade på väggen.

Och så har jag börjat sälja mjuka yogamattor av ull. Ja, du hör ju. Massor av anledningar till att kika in i butiken! Det är öppet vid intresse! 🙂 Välkommen!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: