Pyssel på Nyårsdagen

Att sitta hemma och pyssla tycker jag hör Nyårsdagen till. Alla är lite trötta efter att varit vakna längre än vanligt. (Men såklart inte sovit längre på morgonen än vanligt…) Jag passade på att pärla några fler budskapsarmband som jag ska sälja i Yogabutiken. När man pysslar med en 1,5-åring så får man dock räkna med lite oreda. Hennes självlysande pärlor var i och för sig ganska lätta att hitta på mattan. Räknar man med tiden att städa efteråt, och den tiden det tar att stärka mitt tålamod (i form av alla yogapass jag gjort) som krävs för detta, så blir dock timpengen ganska låg… Men även detta stärker ju upp mitt tålamod. Hela livet är en resa och barnen lär mig saker varje dag. Och det här året väljer jag lugn, glädje och sanning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: