Nyårslöften?

Har du några nyårslöften för 2017? Låt de i så fall vara bra för dig själv, snälla mot dig själv och inte för någon annans skull. Vill du träna mer för din egen skull eller är det egentligen bara för att du tror att andra förväntar sig det av dig? Vad mår du bra av, vet du det? Annars kanske det är bättre att ta reda på det först. Innan du lovar nåt som du ändå kanske inte kan hålla mer än några veckor. 

Att sluta dricka kaffe och att sluta äta så mycket socker skulle jag kunna ha som nyårslöften. Men det tänker jag inte. För jag tror inte det rimligtvis kommer hända och jag känner mig inte värst snäll mot mig själv om jag gör så. 

Visst kan man sätta lite utmanande mål bara för att pusha sig själv. Men det har jag faktiskt ingen lust med. 

Jag dricker måttligt med kaffe. Och jag vill faktiskt kunna unna mig en chokladbit ibland. 

Istället kommer jag ge mig själv ett sant 2017. Då jag är sann mot mig själv. Sann mot mitt hjärta. Sann mot min kropp. Hoppas du också kan vara sann mot dig själv! Låt 2017 bli året då du lyssnar inåt och känner efter vad just du vill ha! Gott nytt år, fina du!  

Sat Nam. Jag är sann. Sanning är min identitet. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: