När ingen vill vara med

Jag visste att det skulle hända någon gång och häromdagen hände det. Ingen ville komma på mitt yogapass. 

Visst, Annandagen är väl inte den bästa dagen att få folk ur stugorna. Men jag hade ändå trott att någon skulle orka sig ur soffan. Men så blev det alltså inte. Bara en trogen yogis som hörde av sig, men då hade jag redan bestämt mig för att ställa in. Med mindre än en halvtimme kvar hörde två till av sig, men på den tiden så hinner jag knappt till yogalokalen, hade två barn hemma och hade redan bestämt mig för att ställa in. Så himla tråkigt! Framförallt att jag var tvungen att ställa in. Och att några sedan hörde av sig i sista stund som tyvärr inte fick gå. 

Men jag tänker att sånt är livet ibland. Det blir inte alltid som man tänkt sig. Men det kan bli okej ändå. 

Alla skulle egentligen behöva gå på yoga. Framförallt runt jul, då man kan vara lite extra stressad. Men alla vet inte om det. Och så kan man ju ha annat att göra också såklart. Så jag försöker gå vidare. Man får tycka synd om sig själv för en stund. Men om det inte är nåt värre som hänt så är det bara att fortsätta livets resa. 

Så jag planerar inför fler yogapass. Redan den 11e januari börjar min kurs på Yogaloftet och den är redan fullbokad. Så jag har en del planerande att göra. Underbart roligt! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: