Hitta glädje och lugn på loftet i januari

​Det finns fortfarande platser kvar till den ena av kurserna som kommer vara på Yogaloftet efter nyår. Det är Anna som kommer hålla en 5-veckors kurs som hjälper dig att hitta glädje i vintermörkret. Är du lite nyfiken på yoga så är denna lite kortare kurs perfekt för dig. Inga förkunskaper krävs!

Yogaloftet tar bara 6 deltagare så här blir yogan hemrevlig och personlig. Kliv in på loftet och känn lugnet sprida sig i kroppen. Här är alla känslor okej, alla kroppar okej och alla själar okej! Det enda som inte är okej är skor och speglar. Istället för att blicka utåt så stänger vi ögonen och blickar inåt. Starta det nya året på det sätt som du själv behöver! 

Yogaglädje i vintermörkret

5 st måndagar med start 2017-01-23 kl. 17.15-18.30

Med kundaliniyogans enkla och effektiva kroppsställningar, rörelser, andningstekniker och meditationer så blir vardagen lite lättare att hantera. Det är en härlig yogaform som hjälper till att skapa en större livsglädje. Här blandar vi mjuka och kraftfulla pass och avslutar med djupavslappning och meditation. Vi tar hand om kropp, sinne och själ för att skapa större balans och fyller på med ny härlig energi.

Det finns ingen prestation i det här, utan alla deltar helt efter sin egen förmåga. Varmt välkomna!

Kursledare: Anna Cato
Anmälan: görs genom att mejla majasyogaloft@gmail.com
Kostnad: 700 kr för 5 tillfällen

Behöver du så det helt okej att betala när lönen kommit. Vi bestämmer vad som passar bäst för dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: