Nya nedre loftet färdigt

Det här är ju så roligt, så hälften vore nog! Spenderat ett antal timmar idag åt att våttorka, lägga in trasmattor, yogamattor, möblera, fixa och trixa. Väldigt nöjd med resultatet! Välkommen in på nya loftet, som flyttat ner en våning!

Här planeras för en massa härlig yoga! Läs mer under Kurser och pass. Några små ändringar är gjorda med kursen som börjar 23:e januari, in och kolla!

Kan garantera att en yogakurs är väl värt tiden och kostnaden som det tar från dig. Det du får tillbaka från ett yogapass är förstås individuellt, men vad sägs om att stressa ner, få kroppen fyllt av ett härligt lugn, acceptera dig själv för den du är, fylla på med energi som gör att du orkar mer, förbättra ditt tålamod och öka motståndskraften mot sjukdomar…..

Som jag skrivit förut så har min mejl funkat lite sisådär. Så därför har jag nu bytt adress och har fr.o.m. nu: majasyogaloft@gmail.com. Det går fortfarande att använda min gamla mejladress förstås, den läser jag av med jämna mellanrum.

Hoppas vi ses på Yogaloftet i vinter! Mer yoga åt folket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: