Nytt om vinterns kurser 

Nu har jag lagt upp de kurser som kommer hållas på Yogaloftet under jul och i början på 2017! Jag kommer även börja hålla kurser på Yogainstitutet i Karlstad (Herrhagen) och dessa kurser kan du läsa om här på min sida, men bokning av dessa görs på Yogainstitutets hemsida. De kurser och enstaka pass jag håller finns HÄR (eller så når du dessa direkt från sidan Kurser och pass).

Så in och titta! Massor av härligheter och överraskningar väntas! Bl.a. så kommer en till yogalärare börja hålla kurser på loftet. Va? Hur går det, kanske du tänker? Jo, det ska jag berätta! Det är så stor efterfrågan på att komma till Yogaloftet att jag inte riktigt kan räcka till för all efterfrågan. (Wow, vad roligt!) Men jag vill inte heller jobba mer än vad jag gör. Att må bra och njuta av livet är trots allt det viktigaste av allt!

Så helt fantastiska Anna Cato kommer att hålla kurser här på måndagar, medan jag har på onsdagar! Missa inte heller vår mellandagsyoga på Yogainstitutet!

 

20160916_194725.jpg
Maja till vänster och Anna till höger

Anna och jag läste till yogalärare tillsammans och jag kan å det varmaste rekommendera att gå på en yogakurs med henne! Anna delar yogan med glädje – enkelt, varmt och kärleksfullt! Allt för att hjälpa dig att komma i kontakt med din egen inre kraft för ett liv i större närvaro, medvetenhet och livsglädje.

 

Varmt, varmt välkommen Anna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: