Nu är jag certifierad!

Ni tittar just nu på en glad certifierad kundaliniyogalärare! Det finns inte ord så att det räcker för att beskriva min tacksamhet över det här året! All visdom jag fått, alla underbara människor jag mött och all personlig utveckling som skett. Om några dagar, när jag smält detta lite, så kommer ett inlägg om just utbildningen och vad det gett mig mer konkret. Nu ska jag fortsätta mysa med familjen! (Som välkomnade mig hem med blommor och middag! ♡)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: