Loftet flyttar ner

Trodde jag verkligen att jag skulle kunna hålla mig ifrån att hålla yogakurser hela vintern? Tydligen förstod jag inte omfattningen av att yogaloftet inte är isolerat och inte har någon uppvärmning. NÄ. Det här går ju inte! Att vara yogalärare har ju blivit något av det roligaste jag vet. Återigen, det kunde jag aldrig tro för ett år sen.

Men nåt måste jag göra åt saken. Yoga vill jag ju hålla. Inte i april, utan nu! Finns det någon annan lokal? I gästrummet i uthuset brukar det väl sällan bo gäster? De bor ju oftast inne i vårt hus… Eller hur, älskling?

Bara den tanken kommit så gick den inte att släppa. Och nåt som yogan lärt mig är att våga följa mitt hjärta. Och att våga lita på min intuition. Så idag har jag och ena sonen skruvat isär dubbelsängen, flyttat ut stolar och bord, dammsugit, dammat och fejat.

Såklart kommer detta bli toppen! Så småningom. Börjar redan smida fantastiska planer på kurser på yogaloftet, som numera är rummet under yogaloftet. (Även kallat före detta gästrummet.)

Som så många gånger förr så slår det mig: ingenting är omöjligt! Så håll utkik, snart kommer det upp information om några nya spännande kurser, här på min yogasida!

Inte riktigt färdigt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: