När vetgirigheten slår till

Det har inte blivit mycket skrivande här på senaste tiden. Men däremot så har jag skrivit tillräckligt på annat håll. Jag har nämligen gjort färdigt hemtentan och planeringen av två yogakurser som ingår  i yogalärarutbildningen. Så det har liksom fått räcka med skrivande framför datorn. Och att hålla på och stirra på telefonen brukar det också räcka med under dagarna. Efter att allt blev färdigt till utbildningen så var det så himla skönt att bara få tid till att städa hemma. Eller umgås med familjen.

Jag vet förstås inte om jag behöver komplettera det jag lämnat in. Men det gör inte så mycket. Jag känner mig väldigt nöjd över att lämna in något som bara känns ”okej”. Kanske inte perfekt. Men tillräckligt bra för nu. För att överarbeta är bara onödigt och något som en ”duktig tjej” som jag är rätt bra på. Därför känns det extra bra att lämna in och sedan kunna lämna det en stund.

För att kunna dyka in i annat. Jag har märkt att jag är mycket mer vetgirig än jag trott förut. Aldrig förut har jag velat veta så mycket om något som jag nu vill om yogan. Jag får verkligen hejda mig för att inte köpa ett helt arsenal av nya böcker om allt möjligt spännande. Ayurveda, andning, meditation, healing, grön kost, kvinnoyoga. You name it. Men jag tänker att det finns tid för allt. Och jag ser verkligen fram emot att dyka djupare ner i yogan och dess skatter. Ska försöka samla mig och skriva nåt intressant här snart, så att du också kan få känna dig lite medryckande. Det kan man behöva, såhär i grå-rusket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: