Att snickra ihop en butik

Kanske har du hört nåt om att jag har en Yogabutik? Jag hoppas det. Om inte annat så vet du det nu. Men hur är det egentligen att ha en butik? Jag menar, hur gör man? Vem vill handla? Var ska man ha allt? Vad ska det kosta?

Även om jag minsann är ekonom i grunden så är ju detta med eget företagande helt nytt för mig. Och att hålla lite yogakurser är inte så svårt att hålla ordning på. Men när man blandar in fler detaljer så blir det ju såklart mer att göra. Men också lite roligare. Och mer spännande. Det här med att hålla yogakurser, ha en yogabutik och sprida yogans budskap är så innerligt härligt. Om jag tänker tillbaka på mig själv för ett år sen, så visst, jag gjorde yoga regelbundet då. Men den här utbildningen som jag går under det här året har förändrat mig. Och förra året vid den här tidpunkten, när höststormarna ven utanför fönstret, så hade jag inte en tanke på att jag inom ett år skulle vara egen företagare, med stora planer och med en egen lite yogabutik. Det är en fantastisk resa jag håller på att göra. Och ganska mycket tid tar det.

Ja, det finns lite att greja med. Och idag har jag faktiskt pysslat ihop ännu lite mer att sälja, nämligen armband med fina budskap.

Så även om yogakurserna på Loftet har en liten paus nu så får du gärna kika in i min Yogabutik. Kanske vill du ge något fint till någon du tycker om. Eller bara vill unna dig själv något extra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: