Alla dessa uppgifter

Det här med att bli yogalärare är inte bara en massa sköna retreats och att hålla pass. Nä, det finns en hel lista på vad vi behöver göra innan vi blir internationellt certifierade. En av grejerna är att vi ska skriva en hemtenta. 17 frågor som kräver beskrivande svar med mycket letande i olika böcker, formulerande och omformulerande. 

Igår fick jag ett ryck och gjorde en liten plan för höstens plugg. Tentan tar ett antal timmar. Sedan är det en annan inlämningsuppgift där vi ska skriva samman två kursförberedelser. Så detaljrikt att jag skulle kunna ge dem till någon annan, som skulle kunna ha den åtta veckors långa kursen istället för mig. Och så ska vi gå på minst 20 kundaliniyogapass med olika certifierade lärare. Vara med på ett antal morgon-Sadhana och vit tantra. Ja, och lite mer grejer… 

Behöver jag säga att jag inte är klar med allt? Och att en plan för att hinna färdigt inom ett par månader nog behövs. Så igår fick jag sitta ostört och skriva tenta ett par timmar. Och jag måste försöka gå på något pass i veckan. Inte alls jobbigt egentligen. Det är ju skönt att få gå på yoga. Men familjepusslet ska funka också. Jag har ju min egna kvinnoyoga också. Och jobbet. Men tar ett steg i taget. Så ska det nog gå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: