Yogaloftet på turné 

Åh vilken vecka det har varit! Jag har aldrig fått så många härliga leenden på jobbet som den här veckan. För jag har haft yoga för många av mina kollegor på lite olika platser. Och det var så många som ville tacka dagen efter och berätta hur det påverkat dem.

I måndags hade vår avdelning en Må-Bra-Dag på vackra Alsters Herrgård. En av aktiviteterna som man kunde välja på var då Yoga med Maja. Och mer än hälften ville göra yoga med mig, så jag hade både en grupp på förmiddagen och en på eftermiddagen. 

På onsdagen var det dags för en annan avdelning på jobbet att ha Må-bra-tema. Och även de ville ha Yoga som alternativ. Så då fick jag åka till Kils golfklubb och ha kundaliniyoga för ytterligare 12 personer. 

Samma kväll började en ny kvinnoyogakurs med sex fantastiska kvinnor på mitt Yogaloft! 

Och dagen efter hade jag yoga för en annan enhet på jobbet.

Så ni förstår ju själva hur min vecka varit. Underbar! Massor av nya fina möten. Och många som gjorde kundaliniyoga för första gången. En massa härlig energi, kärlek, acceptans och kanske förvåning. Det var nog inte som alla tänkt sig yoga. Men jag hoppas det var bra ändå. Oftast var det kanske bättre. 

Jag får erkänna att jag tvekade några gånger. Mitt under passet. Skulle de verkligen gilla det här? Var det något för dem? Men. En viktig sak: Who am I to judge?! Den som kanske verkat mest motståndare kunde sedan vara mest hängiven efteråt. 

Det tasslas om en fortsättning på jobbet. Och jag känner mig så otroligt tacksam. Tänk att få sprida budskapet om att du själv har all kraft, du har den där inom dig. Ta fram kraften och ge dig själv kärlek. Andas och slappna av! Lev! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: