Fem pass på tre dagar

Nästa vecka kommer jag hålla en massa yogapass för härliga människor. Fyra olika nybörjargrupper och så min fantastiska kvinnoyoga-grupp som startar igen. Så den här vecka är det full planering för vilka pass och meditationer som ska göras. 

Mina fina ullmattor ska testas i andra lokaler och min förmåga att känna in nya människor kommer prövas. Det ska bli spännande och roligt! Framför allt härligt att få sprida kundlainiyogan till omkring 50 nya personer. Vilket privilegie! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: