Nu blir det Järna Yogadagar

De senaste veckorna har ganska mycket tid lagts på yoga. Dels har jag pluggat lite på yogalärarutbildningen som jag går, jag har planerat för kvinnokursen jag håller och så har jag fixat administration på företaget. Även om det tar en hel del tid så är det BARA roligt! Helst av allt skulle jag inte vilja göra något annat än detta. Men jag har ju ett annat jobb på 70% och tre små barn därhemma. Nästa år kanske jag kan lägga lite mer tid på företaget, när min yogalärarutbildning är färdig. 

För att planera för, hålla en kurs och administrera den tar en massa tid. Men oj vad det är värt det! Jag har en massa planer för olika kurser framöver och imorgon ska jag åka iväg för att få ännu mer inspiration! Det är Järna Yogadagar nu under två dagar. Då samlas en massa yogaentusiaster för att inspirera varandra, lära av varandra och yoga tillsammans. Jag ser verkligen fram emot det och hoppas kunna samla på mig massa härlig kunskap. Recension från helgen kommer förstås här så småningom. Ha nu en riktigt skön helg! Och njut av sommaren som dröjer sig kvar! ♡ 

Kram Maja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: