Yogakursen för kvinnor har startat

Jag känner en sån oerhörd tacksamhet över gårdagens första tillfälle för min alldeles egna yogakurs. En kurs som jag skapat och utformat helt själv. Grunden till kursen har hela tiden varit att jag vill få andra att må bra och hitta sitt inre ljus, sin egen kärna och att acceptera sig själva. Den här kursen riktade sig bara till kvinnor därför att jag tror att vi kvinnor har ett extra stort behov av att få lite egen tid. Oftast är de vi som ändrar vårt liv när vi får barn och tar ett större ansvar hemma. Kanske har vi inte längre någon tid alls för oss själva. Jag ska inte säga alltid, men oftast behöver inte männen ändra lika mycket. Så hur ska vi kvinnor räcka till i vardagen? Som inte bara omfattar hemmet utan oftast en karriär också. Och så ska man vara social och träffa vänner och inte alls visa sin sårbarher eller att man är stressad.

Men igår skrapade vi lite på ytan. Till det där som vi alla behöver få fram. Vår inre kvinnliga kreativa kraft och vår inre visdom. Känslan av att vi duger precis som vi är, att allt är okej och att vi är starka.

12 kvinnor, som skapade en fullkomligt magisk känsla på mitt yogaloft. De allra flesta hade aldrig provat på kundaliniyoga och jag är så imponerad över deras öppna sinne som de kom med. Öppet för nya vägar och tankar. Modigt att våga prova något nytt! Ett härligt steg på vägen mot att kunna slappna av lite mer, känna sig lite mindre stressad och inte lägga så stor press på sig själv. Så TACK alla som kom! ♡

wp-image-859804952jpg.jpg

wp-image-92863529jpg.jpg   wp-image-474523272jpg.jpg

Mitt hjärta är helt fyllt av glädje, tacksamhet och lättnad. Det går att förändra. Ingenting är omöjligt, som Gunde skulle sagt! (Jag är ju trots allt dalkulla…)

Så detta är definitivt inte sista kursen som jag håller! Mersmaken kommer finnas kvar länge!

Är du intresserad av att komma på kurser framöver så får du gärna skicka en intresseanmälan till mig på meryoga@mail.com. (Desto fler som är intresserade, desto större är argumenten för mig att fortsätta med detta. Mot min man alltså, och kanske lite mot mitt dåliga samvete. Men innerst inne vet jag att det är den här vägen jag ska gå.)

Jag önskar dig en riktigt fin dag! Njut av livet! Och kom ihåg att du duger precis som du är! Sat nam!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: