Min kurs i höst är fullbokad

Det har varit ganska många som frågat mig om ”den där kursen jag ska ha”, vilket är oerhört roligt! Intresset har varit klart över förväntan och det är jag så himla glad över! Men eftersom jag bara har sex platser per gång så är nu kursen fullbokad. Jag kommer ha två grupper för att möta efterfrågan lite. Men tyvärr kan jag i dagsläget inte få till mer än det. Även om jag skulle vilja. Jag har ju ett annat jobb att gå till på dagarna. Och en familj att umgås med på kvällarna. Och aktiviteter att åka med barnen på.

Men är du intresserad av att stå i kö om någon får förhinder, eller vill du komma på kurser framöver hos mig, så får du hemskt gärna skicka mig ett mejl på meryoga@mail.com. Då hör jag av mig när det blir aktuellt. Du får också gärna komma med förslag om det är någon särskild inriktning du är intresserad av.

Höstens kurs är avsedd för kvinnor och handlar om hur vi ska räcka till. Du kan läsa mer om den, och annat som är på gång, under Aktuellt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: