Höstvindar och företagsfix

Idag blåser det höstvindar här hemma. Lite mysigt är det och då kan man passa på att göra lite välbehövligt fix inomhus. Och så torkar ju tvätten så bra där ute på sträcket. 

Jag har varit på förskolan idag för första inskolningsdagen av min dotter. Efter det så somnade hon tungt i vagnen medan brorsorna sprang över till några kompisar. Då passade jag på att sätta mig vid datorn och fortsätta mitt arbete med att skriva affärsplan och ansöka om F-skattsedel. 

Det är ett fix och trix att starta eget företag. Men väldigt roligt också, samtidigt! Min man som är egen företagare kommer med en massa bra tips på vägen. Det senaste är nu vad jag ska döpa företaget till. Vad kommer godkännas av Bolagsverket och vad kommer hålla i långa loppet? Ska man verkligen knyta namnet till en plats, tänk om vi flyttar? 

Som extra pepp på vägen läser jag den lilla lappen på min tepåse. På det goda yogiteet finns alltid ett fint ord på vägen. Detta är vad jag fått tre (!) gånger den senaste veckan, från olika tepaket till och med. 

Så det är väl bara att fortsätta sprida ljuset! ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: