Yoga på semestern

Hur får man egentligen till det att kunna göra yoga på semesterresan? Ingen egen lugn plats. Sena kvällar. Familj som pockar på uppmärksamhet. Bilresor och väskor som måste packas. 

Ja, det är inte helt lätt. Men har man bestämt sig så har man. Jag har bestämt mig för att välja att må bra. Bestämt mig för att yoga varje morgon är mitt sätt att prioritera mig själv och det får mig att må så bra. Alldeles för bra för att skippa, bara för att vi ska åka på familjesemester. Även om det inte är lika lätt att få till. Igår fick det bli yoga i bilen. Med mantrasånger i öronsnäckorna så gick det ganska bra. Även om min man blev lite arg när jag knäppte loss mig på motorvägen för att prova göra några grodor på sätet. Vadå, man vet väl inte om det funkar förrän man provat? Det gick inte jättebra, kan jag säga. Så det är inget jag rekommenderar om du tänkte prova. Välj hellre ett lugnt pass för rygg och axlar istället. Men jag vill helst inte avbryta mina 40 dagar med Surya kriya. Har kommit mer än halvvägs. 

Visst är det inte hela världen om jag inte får möjlighet att göra det någon dag. Yogan behöver inte vara blodigt allvar. Men det är viktigt för mig. För att få mig att må bra. Och då blir det också viktigt för min familj. Glad mamma, glada barn. Hoppas du får möjlighet att göra det som får dig att må bra under semestern. Prioritera dig själv, åtminstone ibland! ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: