Att få andra att växa

Just nu är jag mitt inne i förberedelserna av min yogakurs för kvinnor som börjar om tre veckor. Och vilken härlig känsla det är! Om du missat det så ska kursen handla om hur vi kvinnor ska räcka till i den här världen. I en värld där männen dominerat under årtusenden. Men nu är vi inne i Vattumannens tidsålder och det är inte längre ett patriarkat (som Fiskarnas tidsålder var), utan ett matriarkat. Det är dags för kvinnorna att ta sin plats. Men att ändå orka med. Att ändå tänka lite på sig själva och känna att vi duger. Att orka med den plats som oftast innebär både omhändertagande mamma och fru och även drivande karriärskvinna. 

Kursen är nästan helt fullbokad och det är så roligt att intresset är så stort. Jag blir alldeles varm i hela kroppen när jag tänker på det! Kursen som jag ordnat helt själv. Som jag känt av hela mitt hjärta att jag behöver hålla. Att jag vill hålla. Och egentligen är det inget konstigt att jag bestämde mig för det. Det är så här det ska bli. 

Det är mitt mission att få andra att växa. Att få andra att må bra och blomstra. Det är en sån fantastisk känsla att kunna ge andra. Ge en positiv känsla. Ge yogan. Ge kärlek till sig själv. Att lära andra att kunna blomstra. Precis som min röda ros som jag planterade för några månader sen. Som nu blommar fint vid muren. Känslan att få andra att blomstra. Vackert! 

2 reaktioner till “Att få andra att växa”

  1. Hej Ewa!
   Tyvärr är kursen redan fullbokad. Men är du intresserad av att komma på framtida kurser hos mig så får du gärna mejla mig din intresseanmälan på meryoga@mail.com. Kurserna hålls på yogaloftet hemma hos mig, på landet en mil norr om Karlstad.
   Jag har fått ganska många frågor om detta så jag publicerar snart ett inlägg om kursen, så även andra vet.
   Ha det fint och ta hand om dig! ♡

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: