Sommaryoga och vackra ord

Så har jag då hållit i mina två pass i årets sommaryoga med Yogainstitutet. I tisdags inomhus pga vädret och idag ute i vackra Stadsträdgården. Inte så stor grej, kan man tänka. Men detta var faktiskt premiär för mig att hålla yoga inför så pass blandad målgrup med många människor. Och jag har gått och laddat för detta i flera månader. Så det är ändå med viss lättnad som jag går vidare.

Det är ju alltid skönt när man väl genomfört något som känns lite läskigt, pirrigt, utmanande, häftigt och svårt. Så jag ger mig själv lite beröm och bekräftelse för att jag faktiskt gjorde detta. Och klarade av det riktigt bra. Och så går jag vidare. Blickar framåt i min yogaresa.

Vad händer härnäst? Jo, om några veckor startar jag upp min yogakurs för kvinnor. Det ska bli fantastiskt härligt! Inte lika pirrigt som sommaryogan. Mer roligt. Och bara helt rätt.

Jag måste bara avsluta det här inlägget med att skriva ned texten på en fantastisk sång som min vän Anna tipsade mig om. Texten är så fin. Liksom livet.

Song of Life med Mirabai Ceiba:

Life is Beatuy, Admire it. Life is a Dream, Realise it.
Life is a Challange, Meet it. Life is a Duty, Complete it.

Life is a Struggle, Accept it. Life is a Tradgedy, Confront it.
Life is an Adventure, Dare it. Life is an Opportunity, Take it.

Life is a Game, Play it. Life is a Promise, Fullfil it.
Life is Sorrow, Overcome it. Life is a Song, Sing it.

Lyssna på sången här nedan:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: