Internationella yogadagen

Du har väl inte missat att det är den internationella yogadagen idag den 21:a juni? Det var Indiens premiärminister Narendra Modi som tog initiativet till denna dagen, som firas för andra året i år. Han utövar yoga dagligen och tycker att yoga inte bara ska vara fysisk träning utan att det även ska föra hela mänskligheten närmare varandra. Tänk om alla premiärministrar hade sådan syn på livet.

Jag firar såklart! Dels genom min vanliga morgonyoga, som jag idag gjorde lite extra lång. Men också genom att yoga tillsammans med andra yogisar i Stadsträdgården ikväll. Hoppas bara gräset hunnit torka så att vi alla kan få uppleva yogan tillsammans!

Så hur firar du dagen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: