Att räcka till – en yogakurs för kvinnor

Vi kvinnor har en förmåga att ta lite för mycket ansvar på lite för många ställen. Det är karriärer, skjutsningar av barn, städning, föreningsuppgifter, storhandlingar, bullmammor, utseendefixering och för att inte tala om all denna maten som ska lagas.

Under hösten kommer jag att starta upp kundaliniyogakurser för kvinnor. De vänder sig till dig som behöver få lite tid för dig själv. Som kanske alltid finns till för andra, men som inte lika ofta tänker på dig själv. Om  vi ska kunna vara bra mammor, partners, vänner och kollegor, så är det dags att vi tar hand om oss själva.

Vi träffas under fyra tillfällen och gör härlig yoga tillsammans, mediterar, delar erfarenheter och  dricker grön smoothie. Du får möjlighet att gå till djupet på dig själv och se efter vem du vill vara.

Funderar du på hur du ska räcka till i ditt livspussel? Kom och yoga och känn skillnaden!

Jag återkommer med datum för kursstart, men skicka gärna din intresseanmälan redan nu, om du känner att detta är något för dig. Antal platser är väldigt begränsat, så först till kvarn. Vi kommer vara i en lokal hemma hos mig, 8 km norr om Karlstad.

Pris för 4 tillfällen är 400:-, inkl. kompendie med övningar och grön smoothie efter varje pass. (Det låga priset beror på att jag inte är certifierad yogalärare än, så passa på!)

Dela gärna till dina vänner som du tror skulle behöva detta. Varmt välkommen!

Intresseanmälan görs genom att mejla mig på: meryoga@mail.com.

Dont try to fit in citatMer YOGA åt folket logga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: